HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 *Sticky* Sign, DKP & Ranker!

Go down 
AuthorMessage
Shacky
Class leader


Posts : 43
Join date : 2007-12-27

PostSubject: *Sticky* Sign, DKP & Ranker!   Fri Mar 07, 2008 12:52 am

Hallå allihop, som ni säkert vet så har vi diskuterat om Signs, DKP och ranker väldigt mycket. Här är det vi ska använda oss utav!:

DKP:

10 DKP för Genomförd Raid.
Signad eller inte får 2DKP/H (endast progress raid)
Om man signat och inte kommer utan själig anledning (är inte så svårt att ta bort sig från listan om något krisartat dyker upp) -5 dkp
Sign ger inte förtur, det ger dock dkp för genomförd raid.
En kvart före raid ska du vara online och tillgänglig för raid.
Standby dkp = samma som progress dkp (2/h) om man sagt att man är standby så får man göra vad man vill, lira på sitt alt kolla på film whatever
men kommer man inte _direkt_ när man får sitt guild call -20 dkp (detta för att folk inte ska säga standby o sen skita i det)
AFK utan att säga något får du 5-DKP efter 5 minuter.
Medvetna ninja pulls och övriga dumheter -5 dkp + varning, har man varning -15 dkp + raidkick
Den DKP du skaffat innan raid är den du använder för kommande raiden! Inte den du skaffar dig under pågående raid.
BoP Patterns o.s.v. är det DKP på. BoE är roll på.
15 DKP Start på Trash Epics / Boss epics. 25 DKP på t4/t5.

Signs:

Nu har vi kommit fram till att INTE ska använda oss utav GSDKP sidan till signs, eftersom att folk har problem med att signa etc.etc. Men du måste endå vara reggad på www.gsdkp.com/EU/chromaggus/hydra för att kunna få DKP.
Så vi kommer att använda Guild Event Manager v2.294. Det laddar du hem här: http://christophe.calmejane.free.fr/wow/gem/
Sen så lägger du in programmet i addons, sen har du det i wow. Då går du in och så addar du det som står på Guild Information i Options.
Som sagt signs behövs för att du ska kunna få DKP för utförd raid.

Ranker:

Här kommer följande ranker och vad dom innebär:

Försökskanin: Detta är när du precis joinat guilden, den här ranken är du tills CL tycker att du är mogen nog att bli promotad.
The New Guy: The New Guy, är den rank du blir tills du har visat i raids, etc. att du är värdig att bli en fullvärdig member.
Chillare: Du blir chillare ifall du lackar ut i guild chatten etc. då kan du inte längre skriva i guild chatten.
Alt: Denna rank får våra alts i guilden, Försökskaniner/The New Guy får inte ha alts i guilden då vi inte vet hur dom fungerar o.s.v. + max 1 alt i guilden.
Social Jävel: Detta är den rank då du på något sätt visat dig som en värdig member, men du ses inte som en aktiv raider.
Member: Detta är den rank du får du du visat dig värdig genom raids o.s.v. att du klarar av och att du är välkommen in till guilden som en fullständig member.
Member XL: Detta blir du då du uppnått det som står innan + att du har eller hjälper guilden med t.ex. Pots, Flasks, Pengar till guild banken, primals e.t.c. du gör nytta och hjälper guilden.
Veteran: Detta blir du då vi anser att du är en värdig member + att du har bra åsikter och vet vad du snackar om (hjälper till med frågor som rör guilden e.t.c.)
Officier: Dom som har hand om guilden. Denna guild har ingen GM utan ett flertal officiers som bestämmer om hur guilden sköts e.t.c. Officiers är dom ni ska vända er till om ni har frågor e.t.c.
Gud: Gud har vi bara lagt ut till lan's alt för att bara ha ngn som är satt som guild master eftersom någon måste vara det. Men som sagt Officiers sköter guilden.

Det var allt! Tack för mig
Back to top Go down
View user profile
 
*Sticky* Sign, DKP & Ranker!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» FREE 50$ & PUPILS JUST SIGN UP HERE!
» Sign of the Sun - need help, please?
» No MASTER TOURNAMENT-FIGHTS and RANKING- THREAD- Check the Sign in Thread
» dragonadopter owner threads.
» Champions League Tournament ~ Sign - IN ~

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Nyheter-
Jump to: